Услуги

3D ПРОЕКТИРАНЕ

3D проектиране, сканиране и визуализация със Solidworks. Това е отлично допълнение на вашите 2D проекти и продукти. Отстранявате дефектите още на ниво проект, без да сте похарчили и стотинка за производство и прототипиране.

CNC ОБРАБОТКА НА МЕТАЛИ

Лазерно CNC рязане на черна стомана (до 16мм), неръждаема стомана (до 8мм), алуминий (до 7мм) и др.; CNC огъване на детайли.

ИЗРАБОТКА НА ШИНИ

Производство и обработка на медни и алуминиеви шини по ваш проект или създаден от нас прецизен 3D модел, съобразен с характеристиките на материала, включително и К-фактора, влияещ на удължаването на шините при огъване.

ИЗРЯЗВАНЕ И ГРАВИРАНЕ

Гравиране и рязане на PVC табели за вашия офис или обекти. Гравиране на сувенири за вашата рекламна дейност или фирмено събитие. Изрязване и гравиране на детайли за архитектурни 3D модели.

ИЗДЕЛИЯ ОТ ПЛЕКСИГЛАС

Рязане и огъване на изделия от плексиглас за вашата рекламна или инженерингова дейност. Производство на предпазни щитове, кутии и др. по индивидуален проект.

ПОДАРЪЦИ, АКСЕСОАРИ И ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ

Гравиране върху бутилки и чаши от стъкло. Персонализиране на вашите подаръци и аксесоари, покани, баджове, табелки и пр.